En annorlunda begravning…

Igår var en omtumlande dag. Vacker, sorglig och fantastisk. Gråt och skratt. Dans och drinkar. Då vi firade Francines liv här på jorden. Hon dog alldeles för ung lördagen den 8 mars.

Jag träffade min pojkväns mamma för första gången för ett år sedan. Hon var sprudlande och full av liv. En mycket vacker och väldigt spirituell kvinna med glittrande ögon och smittande skratt. Full av liv och kärlek. Jag älskade henne från första stund.

Igår var det begravning. En väldigt fin begravning fylld av sorg såklart men främst glädje och uppskattning över den tid hon fanns här på jorden. Sen var det fest med familj och vänner natten lång! Hon hade önskat en drag Queen som sjöng på begravningen så våran kompis Daniel som är med i Pricilla på Göta lejon flög över från Stockholm (min kille är engelsman ) och sjöng Enough is Enough med mej. Låten hade hon själv valt….

Tack för att jag fick lära känna dej Francine du var en inspiration för mej och många andra. Hade sett fram emot att lära känna dej mer men vi får snacka igen när jag dör. Då ses vi igen.

20140319-175715.jpg

20140319-175740.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>