På väg hem från Sälen…

Nu är det bara 6 timmar kvar. Tills vi är hemma alltså. Det är tidigt och solen är framme. Tippar på att det är ett par plusgrader I alla fall. Men det kan va hur kallt eller inte som helst jag bryr mej inte. Jag sitter i en varm bil.
Vaknade 4.30 och kunde inte somna om. Ni vet när tankarna tar över och hjärnan liksom spinner loss HELT i onödan. Jag menar, vad kan man göra åt saken mitt i natten ändå? Och 99 gånger av 100 är det ändå bullshit-grejer som plötsligt blir tok-viktiga av någon anledning just då. Kl 4.30 ?

20140321-073049.jpg
Det blir gourmetfrukost på Statoil idag. Igår var det frukost på Gatwick och idag på Statoil i Mora. Imorrn blir det frukost med barnen hemma igen. Det har gått en vecka. Tänker göra amerikanska pannkakor med lönnsirap bara därför och skämma bort dom riktigt ordentligt. Och ikväll är det bara vi. Längtar.

20140321-083056.jpg
Trodde aldrig att jag skulle klara av att ha mina barn varannan vecka när jag och deras pappa separerade. Såg det som en omöjlighet. Nu har jag äntligen lärt mej att inte känna skuld över att jag inte är med dom hela tiden och att dom har två hem. Nu har jag insett att det faktiskt är ok för mej att ta hand om mej själv ibland oxå och följa mina egna mål och drömmar. Utan att få känslan av att jag försummar dom på något sätt.

Och om jag har möjligheten så tar jag dom med, som när vi åkte till Thailand och öppnade showskolan i januari. Det var min dröm att kunna ta dom dit och låta dom gå i skola där. Det var bland det bästa vi någonsin gjort.

20140321-084153.jpg

20140321-084518.jpg

20140321-084707.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>