Showskola

tessthai

Kursledare: Tess Merkel
Tess Merkel är en av Sveriges mest ansedda showproducenter. Hon har länge haft en dröm om att dela med sig av sin gedigna erfarenhet till barn och ungdomar så att de kan finna glädjen och sitt eget unika scenspråk inom show business. Nu äntligen kan vi stolt presentera Koh Lanta Show School med Tess Merkel som inkännande, professionell och glädjefylld ledare.

För vem
Showskolan är uppdelad i två grupper:
Yngre barngruppen: 5-9-åringar
I showskolan leker vi fram alla barns unika talanger i form av dans, sång och dramalek.

Äldre barngruppen: 10-15-åringar
För dig som har en dröm om att en dag stå på scenen och vill lära dig mer om scenspråk, drama, koreografi och sångteknik.

 

Syfte med Show skolan
Att väcka upp glädje, ambition och riktning för att nå sina drömmar. Tess tror på ett personligt scenspråk från vars och ens karaktär och att våga vara unik. Samtidigt visar hon på vikten av att laganda och gemenskap skapar framgång.

Axplock ur innehållet
Att lära sig koreografi och sånglektioner i grupp, att sjunga tillsammans i stämmor, scenspråk, dvs hitta vars och ens eget personliga uttryck på en scen. Tess kommer att jobba med regi med alla elever samt drama-övningar. Som avslutning på showskolan sätter vi tillsammans upp en färgsprakande show med stor galapremiär på lördagen den andra showskoleveckan, där alla får visa sina slipade talanger och färdigheter.

ArtisterKursledaren
Tess Merkel är en av originalmedlemmarna och grundarna i popgruppen Alcazar, som har sålt över 12 miljoner album över hela världen. Förutom att hon har varit med och skapat konceptet Alcazar har hon också producerat och koreograferat shower såsom Wallmans salonger, Golden hits och var med och startade Schlagerbaren. Senast jobbade hon som koreograf för Magnus Uggla på Börsen. Hon är en mycket inspirerande och entusiasmerande showproducent och vågar tänka utanför boxen. Hon har en förmåga att se det unika i var person och lyfter fram människors potential. Läs mer om Alcazar här: http://www.alcazaroffical.com/