Stora dagen är här!

Skön start på den här dagen. Min kille gick bort till mitt favvohak och köpte frukost. Allt det där som jag gillar; äpple och ingefärajuice, chailatte med soyamjölk och turkiskt yoghurt med nötter och färska hallon. Alltså; My idea of heavenly breakfast!

Om 40 min kommer taxin och dagen som jag så länge längtat och sett fram emot så länge startar på riktigt. Arenan kommer vara proppfull och vi kommer springa från catwalken på snabba små ben och upp i våran discoboll och göra vårat livs bästa framförande. Så kommer det att bli! Sen hoppas jag att den passion och den glädje vi känner strålar ut till er hemma i tv-sofforna och i hela Friends arena.

20140308-110237.jpg

20140308-110259.jpg

20140308-110316.jpg

Vi har förberett oss för dessa tre minuter så länge. Ikväll ska vi bara njuta av varenda sekund.

20140308-110748.jpg
Håll tummarna och rösta järnet!

Vi ses i rutan ikväll !

Long. live . Disco.

One Comment

 1. Svara
  Sara Ch 9 mars, 2014

  Hej Tess!

  Stort Grattis till tredjeplatsen i mello!! Jag satt (eller mer stod ;-) ) i friends med min Alcazar-skylt å Sanna-skylt.. kunde bara inte välja på er så röstade varannan ;-)

  Ni är heeelt fantastiska, älskar Blame It On The Disco och ni sprider sådan glädje och jag är så glad att ni är tillbaka å tänker satsa vidare med gruppen å discon! :-)

  Massa kramar, glädje & kärlek till Er! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>